30 Temmuz 2010 Cuma

Yaz okulumuz bitti !!

Dün gece bizim için özel bi geceydi…Neden mi? Oğluşumun yaz okulununun final gecesine katıldık.Ben de Onun kadar heyecanlıydım dün gece.5 haftalık yaz okulu sürecinin sonunda güzel bir final gecesi ile noktaladılar oğlum ve arkadaşları bu yazki aktivitelerini.Onun bişeyler öğrenmiş olması ve vaktini arkadaş çevresi içinde sıkılmadan oyunlarla geçirmiş olması beni de ayrıca çok mutlu etti. 

 
Oğlum Yuşa’yı “Dilekçe” adlı skeçte baba rolünü canlandırırken görüyorsunuz.En alttaki beyaz takımlı yakışıklı kendisi.Takma bıyıklarına da hasta oldum bu arada  Bıyıkları çıkmış gerçek bi baba olduğun günleri de görürüm inş. Yuşa efendi 


 
 
 
 
Bunlar da minik Mevlanalar…Ne şekerler değil mi ama ? Felsefesi de nasip olsun taze dimağlarına inş. Mevalana nın diyelim :)



Bu yazı atlattık,oğluma ve tüm diğer evlatlara mutlu tatiller dileyelim.Bol bol dinlensin taze beyinler ki önümüzdeki okul sezonuna bomba gibi başlasınlar değil mi.Tüm öğrencilerimize ve onlarla birlikte emek harcayan ebeveynlerine sevgiler mutlu tatiller!                                                                                                                                                                  

Evet  bir kahve molamızın da sonuna gelmiş bulunmak tayız bir daha ki molamızda görüşmek dileğiyle hepiniz allaha emanetsiniz ...öpüldünüz şekerler :)))

Hiç yorum yok: